Fordelen med regelmessig yoga

Yoga er en treningsform som er på moten akkurat nå. Dessverre ser vi ofte kun unge og spreke jenter på yogatimene i de aller fleste treningsstudioer. Yoga er en treningsform med positive egenskaper for både unge og gamle, myke og stive, jenter og gutter, og nye og erfarne mennesker. Alle, uansett kropp eller form, har godt av en time eller to med yoga i uken. Denne treningsformen vil gjøre mye godt for både kroppen og hodet, og vil ta med seg noe positivt inn i livet ditt.

Mobilitet

Uansett hvilken sport du driver med er mobilitet viktig. Mobilitet vil gi bedre utbytte av muskelkraften din og vil la deg gå dypere inn i ulike øvelser. Mobilitet er også bra for rehabilitering og kan forhindre treningsskader og stive muskler. Uansett om du driver med fotball, tennis, styrke, løping eller svømming, er mobilitet ekstremt viktig for å utnytte mest mulig av kroppen, og yoga kan hjelpe deg med å myke opp kroppen og gi deg bedre mobilitet.For å få mest mulig ut av en treningsøkt for eksempel på et treningssenter, er det greit med riktige treningsklær.

Meditasjon

Yoga er ikke bare trening for kroppen. Yoga vil også hjelpe deg med å få hodet på plass og hjelpe deg med å fokusere. Meditasjon kommer med mange fordeler som vil være bra for en aktiv idrettsutøver. Noen minutter med en treningsøkt kan hjelpe deg med å samle deg selv og psyken din. For å starte en meditasjonsreise finnes det mange apper og videoer lett tilgjengelig på nett.

Balanse og styrke

Ikke undervurder yogaen! En time med yoga kan fort gjøre deg svett. Du kan også forvente å bruke noen muskler du aldri har kjent på før, og bygge litt muskler. Yoga er en aktivitet som kan overraske deg på mange måter!

About

View all posts by