De riktige treningsklærne

Treningstøy er ikke kun til for å få deg til å se bra ut mens du trener. Norsk Helseinformatikk informerer om treningsskader som overbelastning, og riktig utstyr kan hjelpe med å forebygge dette. Treningstøy kan også være en stor motivasjon til å starte eller fortsette med treningen din. Tøy i friske farger kan få deg til å føle deg bra innvendig og utvendig.

Behagelig klær til joggeturen

Aktivitet ute krever riktige klær. Det hjelper ikke på helsen å ta seg en joggetøy i friskt høstvær om det fører med seg en kraftig forkjølelse. I vær og vind er vindtette jakker, leggings som beskytter beina og pustende ullundertøy en viktig fordel. Tilbehør som en rumpetaske, lette hansker, buff og en lett vannflaske er også nyttige for lengre turer ute.

Treningsklær til treningssenteret

Avhengig av hva du gjør på treningssenteret er det en rekke ulike klær som passer for deg. Siden det ofte blir varmt inne på et senter er det viktigste å ha lette og pustende klær som er lette å bevege seg i. Samtidig er det viktig å se anstendig ut og følge treningssenterets regler. Stayhard viser deg eksempler på rimelige treningsklær som passer enhver anledning, enten du trener inne eller ute.

Treningssko

Det viktigste punktet på listen er å skaffe seg riktige sko. Dette er spesielt viktig dersom du løper mye, men er også viktig innen andre sporter. Løfter du mye vekter er det for eksempel viktig å velge sko som lar hele foten din være i kontakt med bakken. Løper du mye ute er robuste sko med godt fraspark og god bevegelighet essensielt. Andre trenger sko som gir god støtte til ankelen, mens andre har skjeve føtter og trenger andre sko med annet design. Ved alle sportsbutikker skal det være profesjonelle som kan ta hånd om dine spesielle krav og behov når det kommer til å finne de riktige skoene for dine bein.

About

View all posts by